Beth Hart heeft de wind mee, dat is duidelijk. Het ene soloproject is nog niet ten einde of de volgende samenwerking met een andere artiest kijkt al weer om de deur om weer te worden opgevolgd door eigen werk. Maar toegegeven, ze werkt er keihard voor. Na het toeren met Joe Bonamassa is ze weer aan het schrijven en opnemen geslagen en het resultaat ervan “Better Than Home” ligt nu in de winkels.

beth hartIn haar leven heeft ze al heel wat tegenslagen te verwerken gehad en dit komt tot uiting in haar songs. Op dit album zijn de elf songs allemaal door haar zelf geschreven. De rode draad is qua tekst wel het feit dat zij vrede heeft gesloten met het verleden en nu vooruit kijkt. Het toont haar kwaliteiten als songschrijver. Muzikaal gezien is het een echt Beth Hart album. Haar krachtige stem, de rockende songs en de blues die vlak onder de oppervlakte zit. Wederom een cd van wereldklasse. (Provogue) (8,5/10)

Koop bij bol.com

Deel: