Jan Smit zal op 1 mei zijn nieuwe single ‘Kleine Superster’ uitbrengen. De inspiratie voor het nummer vond Jan in zijn zoontje Senn. Het is dan ook speciaal voor Senn geschreven.

De afgelopen tijd konden ouders mee doen aan een actie om zo veel mogelijk ‘likes’ te krijgen op een foto van hun kind. De foto’s met de meeste likes komen op de hoes van de single. De top 10 likes mochten tevens meespelen in de videoclip ‘kleine superster’.

De videoclip is afgelopen week opgenomen en de single ‘Kleine Superster’ kan vanaf vandaag besteld worden. Degenen die een fysieke single aanschaffen krijgen een leuk extraatje. Op de single staan namelijk unieke live audio-opnames van ‘De Zomer Voorbij’, iets wat de echte fan natuurlijk niet mag missen. Het unieke aan ‘kleine superster’ is dat er zowel een jongens als een meisjes versie zal verschijnen.

Deel: