Geweldig nieuws voor alle Bon Jovi fans! De iconische rockband komt terug met een knaller van een nieuwe single, ‘Living proof’, van hun langverwachte nieuwe album ‘Forever’ dat op 7 juni uitkomt.

Met ‘Living Proof’ keren Jon Bon Jovi en zijn band terug naar hun roots en brengen ze opnieuw de onvergetelijke sound die hen wereldberoemd maakte. De karakteristieke talkbox is terug, samen met krachtige gitaren, meeslepende refreinen en de rauwe, energieke stem van Jon die je weer helemaal terugbrengt naar de hoogtijdagen van de band.

‘Forever’belooft een eerbetoon te zijn aan de klassieke Bon Jovi sound, maar met een frisse twist die ook de nieuwe generatie rockliefhebbers zal aanspreken. Of je nu een die-hard fan bent sinds de jaren ’80 of recentelijk de muziek van Bon Jovi hebt ontdekt, Met de single ‘Living Proof’ is er hoop dat er weer een stuk van de vroegere sound van de band terugkomt.

Deel: