De legendarische Britse rockband UFO brengt hun zeldzame EP uit 1988, ‘Ain’t Misbehavin”, opnieuw uit in een Deluxe Bonus Track Edition, wat een schatkamer van sonische geneugten belooft voor liefhebbers en verzamelaars. Opgenomen in de nasleep van de opwindende tournee van de band in 1987 ter ondersteuning van hun album uit 1985, ‘Misdemeanor’, markeerde deze EP de laatste samenwerking tussen UFO-voorman Phil Mogg en de virtuoze in Japan geboren gitarist Atomik Tommy M.

Net als zijn voorganger gaat ‘Ain’t Misbehavin” van begin tot eind vol gas, waarbij Mogg zijn vocale kracht matcht met het pyrotechnische spel van gitarist Tommy naast superster-bassist Paul Gray (The Damned) en voormalig Magnum-drummer Jim Simpson. Het briljante openingsnummer, ‘Between A Rock And A Hard Place’, staat hoog op de lijst van de beste rocknummers van de band.

Deze luxe heruitgave introduceert niet alleen de originele EP in al zijn glorie, maar trakteert fans ook op een selectie bonustracks, waaronder vintage live-optredens en andere zeldzaamheden die de dynamische live-energie en muzikale evolutie van UFO laten zien. Het artwork is vernieuwd met een nog verleidelijkere voorkant, en het geheel wordt op alle formaten uitgebracht op 14 juni.

Tracklist ‘Ain’t Misbehavin”:

Between A Rock & A Hard Place
Another Saturday Night
At War With The World
Hunger In The Night
Easy Money
Rock Boyz, Rock
Lonely Cities (Of The Heart)

BONUSTRACKS
Only You Can Rock Me (Live in Milwaukee 1986)
The Chase (Live in Milwaukee 1986)
Night Run (Live in Milwaukee 1986)
Doctor Doctor (Live in Milwaukee 1986)
Between A Rock & A Hard Place (Instrumentale Versie)

Deel: