Op 12 mei brengt Eros Ramazzotti wereldwijd zijn nieuwe album Perfetto uit. Het album betekent een grootse terugkeer naar een echt muzikale ervaring, met medewerking van een groot aantal gerenommeerde muzikanten en weinig elektronische invloeden. ‘Perfetto’ bevat 14 nieuwe nummers, die werden opgenomen in Los Angeles, Milaan en Rome en geproduceerd werden door Eros zelf, samen met zijn vaste co-producer Claudio Guidetti.

‘Alle Fine Del Mondo’ de eerste single van het album, komt einde deze maand uit. Het nummer gaat over wat iemand zou doen voor de liefde: zelfs naar het einde der aarde gaan.

Perfetto is de opvolger van Noi dat viervoudig Platina werd in Italië, Spanje en Zwitserland en Goud behaalde in Duitsland, Frankrijk, Rusland, België, Oostenrijk, Roemenië,, Hongarije, Tsjechië en Venezuela.

Vanaf september start Eros Ramazzotti met een wereldtournee. Op 3 november 2015 treedt hij op in de Ziggo Dome in Amsterdam.  

Deel: