Het album ‘United We Are’ van Hardwell  is op # 1 binnen gekomen in de Album Top 40 én in de GFK Album Chart en dat mag gevierd worden. Speciaal daarom mag Maxazine een paar exemplaren van Hardwell’s debuutalbum weggeven! ‘United We Are’ bevat samenwerkingen met zowel nationale als internationale artiesten, waaronder Jason Derulo, Mr Probz, Tiësto en Fatman Scoop. De release van het album viel samen met de kick off van de wereldtournee ‘I AM Hardwell – United We Are’ in een uitverkocht Ziggo Dome.

De getalenteerde DJ en producer, ook wel bekend als Robbert van de Corput, werd in 2013 op 25-jarige leeftijd uitgeroepen tot nummer #1 DJ van de wereld. Hij was daarmee de jongste DJ in de geschiedenis van de lijst die deze prestigieuze titel verkreeg. In oktober dit jaar werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event opnieuw uitgeroepen tot beste DJ van de wereld.

Zoals gezegd mogen we enkele albums weggeven aan jullie. Hoe maak je kans op een van die albums? Simpel: stuur een mailtje naar hardwell@maxazine.nl en stuur daarbij naast je naam en adres ook een selfie waarop je helemaal los gaat op Hardwell! De mensen die onze redactie enthousiast krijgen, ontvangen het album zo snel mogelijk in de bus!

Deel: