De meest bekroonde musical Hij Gelooft in Mij stopt definitief over twaalf weken, op 4 januari 2015. Dit besef heeft geleid tot een run op de laatste kaarten. Daarom is er een extra voorstelling ingelast op dinsdag 2 december. Kaarten zijn te koop via SEE Tickets en het DeLaMar Theater.

Tweejarig jubileum
Op woensdag 12 november 2014 is het twee jaar geleden dat Hij Gelooft in Mij feestelijk in première ging. De voorstelling zal deze avond, net als twee jaar geleden, gespeeld worden in aanwezigheid van Rachel, Roxeanne en André Hazes Junior.

Definitieve stop
De musical Hij Gelooft in Mij ontving vier Musical Awards en werd met vijf keer vijf sterren bekroond door de pers. Er zijn inmiddels bijna 800 voorstellingen voor vrijwel altijd uitverkochte zalen gespeeld. Het is tijd, de hoogste tijd om plaats te maken voor een andere musical in de Wim Sonneveld Zaal in het DeLaMar Theater. Joop van den Ende Theaterproducties is trots op het grote succes van Hij Gelooft in Mij en neemt dan ook met pijn in haar hart afscheid van cast, crew en deze musical.

Deel: