Ter ere van haar 60 jarige bestaan strooit het Rotterdamse Theater Zuidplein confetti door de hele stad. Vanaf maandag 15 september kunt u dit overal en nergens tegenkomen. Maar diegene die de gouden variant vindt, mag zich de winnaar noemen. Een heuse wedstrijd met een grote prijs: een heel jaar lang gratis naar het theater voor 2 personen! Vanaf maandag 15 september zullen op diverse plaatsen in Rotterdam magneetjes opduiken met de bekende ‘Z’ van Theater Zuidplein erop. Kleine, ronde magneten die als confetti in alle kleurtjes de stad versieren. En daartussen zit één gouden exemplaar…

Speurtocht
De toekomstige winnaar moet daar wel wat voor doen, want de magneet wordt uiteraard niet op de makkelijkste plek achter gelaten. Enkele keren per week geeft Theater Zuidplein via Facebook hints over de locatie van de gouden magneet. Dit varieert van cryptische hints tot suggestieve foto’s. Maar dit is niet zonder risico… Bij elke foto die de winnaar nodig heeft om de magneet te vinden, moet hij of zij 1 maand gratis theaterbezoek inleveren. Het is dus cruciaal om de magneet zo snel mogelijk te vinden!

Wie de magneet vindt, kan de prijs verzilveren door een selfie met de magneet op de betreffende locatie te maken en op de Facebookpagina van Theater Zuidplein te plaatsen. Theater Zuidplein nodigt de winnaar uit voor een feestelijk onthaal en de officiële overhandiging van de prijs.

Deel: