De Vlaamse Lady Linn heeft onlangs haar nieuwe, derde album, uitgebracht. De Belgische staat vooral bekend als jazz zangeres maar op haar derde album ‘High’, dat in februari uit kwam, slaat ze iets een andere richting in; Meer pop/disco/soul gemengd met haar toch wel bekende jazzritmes. Op 20 september speelt Lady Linn in de kleine zaal van Paradiso, als aftershow van Jacqueline Govaert, die op de 20e in de grote zaal van Paradiso speelt. De show start om 22.00 uur, en de voorverkoop start op 12 september, maar wij hebben nu al enkele kaarten liggen voor deze Vlaamse, die 20 september ‘s middags ook al live te horen is op Radio 2, tijdens Tros Muziekcafe.

Hoe kan je twee kaarten die we hebben gekregen winnen? Eenvoudig: Hoe heet de achtergrondband waarmee Lady Linn doorgaans optreedt. Mail je antwoord zo snel mogelijk naar ladylinn@maxazine.nl en misschien sta jij wel op de gastenlijst bij het concert van Lady Linn in Paradiso! Meer kans maken op gartis kaarten? Bij onze dochtersite jazzzine.nl liggen nog een paar kaarten op je te wachten!

Deel: