De Ierse singer-songwriter Sinéad O’Connor brengt 11 augustus haar nieuwe album ‘I’m Not Bossy, I’m The Boss’ uit, tegelijkertijd met de eerste single van het album : ‘Take Me To Church’. ‘I’m Not Bossy, I’m The Boss’ is haar tiende album en de opvolger van ‘How About I Be Me (And You Be You)?’ uit 2011.

De 12 nieuwe songs op ‘I’m Not Bossy, I’m The Boss’ bevatten alles wat Sinéad zo speciaal maakt: pakkende melodieën, passie en strijdbaarheid waarbij ze zich ook kwetsbaar toont in de liedjes die vertolkt worden met haar mooie, krachtige en warme stem.

sinead oconnorSinéad O’Connor is een absoluut unieke artiest in de hedendaagse popmuziek. Vanaf haar doorbraak in 1987 met de hit ‘Mandinka’ en het wereldwijde succes van het album ‘I Do Not Want What I Haven’t Got’ uit 1990 en de wereldhit ‘Nothing Compares 2 U’ tot aan het nieuwe album heeft zij altijd weten te verrassen en mensen blij te maken.

Ze is een artiest die over de hele wereld miljoenen albums heeft verkocht, maar ook een artiest die zonder schroom uitstapjes heeft gemaakt naar genres zoals reggae en Ierse Folk en die samengewerkt heeft met artiesten zoals Peter Gabriel, Massive Attack en The Chieftains en een unieke weg heeft bewandeld waardoor zij een van de meest aansprekende Ierse artiesten is geworden van de afgelopen 30 jaar.

Deel: