Na zijn spectaculaire optreden in april dit jaar komt comedian Aries Spears terug naar Nederland. Op 9 juni 2014 staat hij in de Meervaart in Amsterdam en op 10 juni in Theater Zuidplein in Rotterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 15 november.

Eerder dit jaar verkocht Aries Spears de Meervaart in Amsterdam uit. Het publiek zag een geweldige show vol razendsnelle grappen, rauwe comedy en uiteraard een hele lading hilarische imitaties. De van YouTube bekende impressies van Al Pacino, Robert De Niro, Denzel Washington en Charles Barkley sloegen in als een bom. De volle zaal ontplofte toen Aries in een geweldige mashup rappers als Snoop Dogg, DMX, Jay-Z, en LL Cool J tot in perfectie imiteerde. Indrukwekkend en hilarisch!

Naast zijn stand-up comedy is Aries bekend van series als MadTV, Russell Simon’s Def Comedy Jam en Showtime at the Apollo, NBC’s A Different World, Crosstown Traffic en South Of Sunset. Ook is hij te zien in blockbusters als Jerry Maguire, The Pest, Why Do Fools Fall In Love en Out-Of-Sync. Op YouTube is Aries Spears een fenomeen: zijn clips worden miljoenen keren bekeken

Deel: