Elton JohnConcert van Elton John in de schitterende art deco omgeving van BBC’s Radio Theatre gelegen in het Old Broadcasting House. Elton brengt songs uit zijn uitgebreide repertoire waaronder: ‘Goodbye Yellow Brick Road’, ‘Rocket Man’, ‘I’m Still Standing’, ‘Saturday Night’s All Right For Fighting’ en ‘Your Song. Ook zingt hij nummers van zijn nieuwe album ‘The Diving Board’.

Elton John in Concert 2013, 22.00 uur, BBC 4

BBC 4 vervolgt het concert van Elton met een documentaire over de zanger’s jeugd, zijn leertijd in de Britse muziekindustrie, zijn plotselinge succes in de V.S., en zijn muzikale hoogtijdagen. Plus, het verhaal over hoe een album hem weer herenigde met Leon Russell, zijn oude mentor. Deze documentaire toont uitgebreide, exclusieve interviews met Elton, collega’s, en medewerkers waaronder Bernie Taupin, Leon Russell en anderen.

The Making of Elton John: Madman Across the Water, 23.00 uur, BBC 4

edith piaf50 jaar na haar dood blijft Edith Piaf een bron van inspiratie voor vele artiesten, ze bewonderen haar voor de grote artieste en de dame die ze was. RTBF La 1 biedt een 2 uur durende show waarin een groot aantal Franse en internationale sterren als Nolwenn Leroy, Patricia Kaas, Olivia Ruiz, Harry Connick JR, Duffy, Alex Hepburn en Marianne Faithfull liedjes van Piaf ten gehore brengen, met archiefbeelden en exclusieve interviews. Ook is er een exclusief interview te zien met Charles Aznavour.

Edith Piaf : l’hymne à la môme, 21.55 uur, RTBF La 1,

Deel: