Zaterdag 24 augustus was alweer de vijfde editie van Paperclip Festival in het Brabantse Eersel. Het weer had wel wat beter gemogen maar desondanks hebben we ons goed vermaakt; we begonnen op de mainstage bij DJ Loungistics dat was een lekker setje om in de feest stemming te komen maar helaas begon het al snel te regenen daar door zijn we maar snel de hokes pokes tent binnen gaan staan. Daar draaiden DJ Vetish en DJ + One(DJ + One heeft inmiddels zijn naam veranderd in DJ WillSon heb ik uit een betrouwbare bron van Paperclip Festival vernomen). Een lekker setje techno, alleen jammer dat DJ Vetish en DJ WillSon maar ander half uur draaide want wat waren die lekker bezig! Die jongens wil ik wel vaker zien, een echte aanrader voor de techno liefhebbers! Ze zijn volgende week zaterdag 31 augustus dan ook weer te bewonderen op Aalstrema festival (Gratis toegang) op gemeentelijk sportpark te Aalst – Waalre.

We hebben eigenlijk tot na de set van DJ Rubi K die er ook lekker gas op gaf in de hokes pokes tent gestaan daarna zijn we naar de mainstage gegaan daar ging het wel ook wel lekker los moet ik zeggen met de sets van Dj Ardistic, DJ Oliver San & DJ Tom Box, DJ Tom Ven en DJ Justin Prime. Na een tijdje op de mainstage te hebben gestaan zijn we naar de heksenketel tent gegaan daar draaide om 20:30 uur de ervaren DJ Yves deRuyter, wat kan die man toch goed draaien! De ervaring spat er vanaf, echt goed!

In de heksenketel hebben we tot 22:30 uur gestaan daarna zijn we nog even naar mainstage gegaan om de eindshow te bekijken dat was nog is een eindshow met spetterend vuurwerk. Paperclip Festival was echt een leuk festival de aankleding en alles was top geregeld en alleen maar gezellige mensen gezien! Het is een echte aanrader Paperclip Festival! Tot volgend jaar Paperclip Festival..!!

Deel: