De vijfkoppige Schotse rockband Altered Sky brengt binnenkort een EP uit. Als voorproefje hierop is er al een video van hun op 22 juli te verschijnen single verschenen, ‘I Know You Know’. Bandleden Ana Nowosielska, zang, Amy Blair, zang en achtergrondkoor, Ross Archibald, basgitaar, Neil Ramsay, gitaar en Richard Passe, gitaar gaven in een interview aan best wel onder de indruk te zijn geweest van de producer van de EP, Rhomesh Dodangoda.

Rhomesh heeft ook met bands als FFAF en Motorhead gewerkt dus we waren best wel zenuwachtig om samen te werken. Maar hij was zo professioneel dat we daar snel overheen stapten en daardoor in een geweldige flow kwamen. We kunnen haast niet wachten ons album uit te brengen, we zijn dol op de nummers en hebben veel zin om met het materiaal op tournee te gaan’.

Deel: