Wat zijn er toch een hoop leuke festivals in ons eigen kikkerlandje. Neem nou Festival Hongerige Wolf. Alleen de naam al. Drie dagenlang kunst en cultuur diep in Groningen. Van 26 tot en met 28 juli. Voor het derde jaar op rij laat bijzonder en onontdekt talent zich zien in het dorp met de mooiste naam van Nederland. Verwacht originele performances op het gebied van theater, dans, bands, singer-songwriters, dj’s, beeldende kunst, literatuur, poëzie, film en fotografie.

Alle optredens zijn in de straten van Hongerige Wolf. In de velden, op de dijken maar ook in de woonkamers, tuinen, schuren en stallen van bewoners. Logeren kan op de campings die speciaal voor het festival in een weiland worden opgebouwd. Slapen bij een dorpsbewoner thuis kan ook.

Kom voor de muziek, de kunst, de rust, de natuur of het feest. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen vertrekken er ‘s avonds trekkers naar de Danssilo, een leegstaande graanopslag vlakbij de camping. Hier wordt tot in de vroege uurtjes gedanst, middenin de graanvelden van Hongerige Wolf.

Optredens van onder meer Aestrid, Airamanna, André van Solinge, Bert Hadders en de Nozems Daan Hofman DJ Case, Grassmoawer, HoppaH! en Orlando.

Deel: