Met het nieuwe theaterseizoen in het vooruitzicht staan er nu al vele mensen dagelijks in de repetitieruimtes om ons een geweldige avond te bezorgen. Een van die mensen zouden zomaar Jim Bakkum, Anouk Maas of Carry Tefsen kunnen zijn. Zij spelen de hoofdrollen in de nieuwe musical Flashdance.

De nieuwe productie van Albert Verlinde Theater Producties is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1983 die het verhaal vertelt van de jonge vrouw Alex. Ze werkt overdag in een staalfabriek en ’s avonds danst ze in een exotische club. Ze heeft daar haar passie gevonden in het dansen en droomt er van om aangenomen te worden op de beste dansacademie ter wereld. Terwijl ze hiervoor vecht leert ze de ware kracht van de liefde kennen.

De musical Flashsdance zal zondag 29 September in Tilburg in première gaan waarna de musical door het hele land in de grote theaters te zien zal zijn.

Deel: