Op 27 maart vliegt Ralf Mackenbach naar Rusland om zich in te zetten voor het Instituut voor Menselijke Ontwikkeling. De populaire zanger is door de internationale organisatie Cross Cultural uitgenodigd om t/m 1 april naar Moskou te komen. Ralf zal tijdens zijn bezoek seminars houden voor studenten, welke worden uitgezonden op radio en televisie. Tevens zal hij enkele vragen beantwoorden over de Nederlandse kunst en cultuur en workshops zang en dans geven.

Naar aanleiding van de hoeveelheid media aandacht die het Cross Cultural bezoek van Ralf teweeg bracht, is besloten om aan zijn bezoek een concert en een aantal radio -en tv interviews te koppelen. Daarnaast verzorgt de 17-jarige entertainer een concert en een Meet & Greet in de Moscow Music Hall (de Russische Heineken Music Hall), waar ook de Russische groep Hello zal optreden.

Deel: