Na vijf maanden voor volle zalen te hebben gespeeld, stopt Shrek de Musical 16 maart definitief in het RAI Theater in Amsterdam. Maar dat wil niet zeggen dat het groene wezen verdwijnt naar zijn moeras! Vanaf 12 juni is populaire musical te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam! De musical is te groot om intensief te touren, voor het verplaatsen van Shrek de Musical zijn zo’n 18 trailers nodig.

Producent Albert Verlinde Entertainment is verheugd met de verlenging van de voorstelling: “Shrek de Musical is 4 november in première gegaan en mag met recht, na een eerdere verlenging in januari, een groot succes genoemd worden! Het feit dat we nu door kunnen spelen is voor mij het bewijs dat we met ‘Shrek’ een prachtige titel in handen hebben. Het publiek heeft keer op keer laten zien dat het van Shrek houdt en met deze allerlaatste verlenging hopen we dat we nog meer mensen kunnen laten houden van deze musical.”

De rol van Shrek wordt in Rotterdam wederom gespeeld door William Spaaij, Anouk Maas speelt prinses Fiona, Rogier Komproe blijft Ezel en Paul Groot en Jamai wisselen de rol van Heer Farquaad af.

Shrek de Musical is de eerste productie waarbij Luxor werkt met ‘dynamic pricing’. De klant bepaalt zelf wat hij/zij betaalt. Binnen het systeem bepaalt de vraag de prijs, wat concreet inhoudt: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je uit bent. Alle voorstellingen zijn beschikbaar vanaf een lage basisprijs per ticket.

Naast Rotterdam is Shrek de Musical in mei en juni te zien in Theater Heerlen en Chassé Theater Breda.

Deel: