Gisteravond na zijn optreden in de Londense 02 Arena is Justin Bieber met spoed naar een Londens ziekenhuis gebracht. De 19-jarige zanger voelde zich na het optreden niet lekker en zakte backstage in elkaar. Bieber werd nadat hij in elkaar zakte naar een privéruimte vervoerd alwaar hij aan de beademing werd gelegd. De tienerster was zoals gewoonlijk eigenwijs en wilde toch zijn optreden vervolgen, dit tegen het advies van een aanwezige arts in.

Biebers woordvoerder liep het podium op om de fans te vertellen wat er aan de hand was. Kort daarna kwam Justin zelf weer het podium om zijn optreden af te maken. Na de show werd de zanger alsnog naar een ziekenhuis vervoerd. Een woordvoerder van Justin heeft laten weten dat het momenteel goed gaat met de tienerster, de artsen houden hem uit voorzorg nog in het ziekenhuis.

Deel: