Randy Gane, toestsenist in Geoff Tate’s versie van Queensryche, is momenteel herstellende van een hartaanval. Gane werd op tweede Kerstdag getroffen door de hartaanval, hoe het nu met Randy gaat is nog onbekend. Als gezegd maakt Randy deel uit van de nieuwe line-up van Queensryche. Zanger Geoff Tate kreeg in juni 2012 zijn ontslag. Omdat hij van mening is dat hij niet netjes behandeld is, en spande een rechtszaak aan. De rechter besliste dat zowel hij en Queensryche de bandnaam mogen gebruiken. Tate werkte begin jaren ’80 al eerder samen met Gane in de band Myth.

Tate kondigde aan dat met dit nieuwe project, met deze nieuwe mensen, een nieuw tijdperk aanbreekt. “Er zijn nieuwe ideëen en verschillende muzikale achtergronden. Een ieder van ons heeft ideëen waarvan jullie nog nooit gehoord hebben. Iedereen gooit deze tegen de muur en plotsklaps krijgt onze muziek een nieuw leven”. Tate’s Queensryche heeft het plan om vanwege het feit dat het album ‘Operation: Mindcrime’ 25 jaar geleden uitkwam, deze integraal te gaan spelen tijdens hun tournee die start in april 2013.

Luister en geniet hieronder naar ‘Silent Lucidity’ (1990).

http://www.youtube.com/watch?v=jhat-xUQ6dw

Deel: