Bill Wyman en Mick Taylor zullen komende week meespelen met de Rolling Stones tijdens hun concerten die ze gaan geven in de Londense O2 Arena. Wyman trad in 1963 toe tot de Stones na het vertrek van bassist Dick Taylor. Taylor richtte na zijn vertrek de band The Pretty Things op. Bill Wyman vertrok na de in 1989-1990 gehouden ‘Steel Wheels’ tournee. Na diverse speculaties werd zijn vertrek pas in december 1992 officieel bevestigd.

Mick Taylor was de vervanger voor gitarist Brian Jones, die in 1969 overleed. Mick speelde op ‘Honky Tonk Woman’, ‘Country Honk’ en ‘Live With Me’. Zijn eerste album met de Stones was het uit 1971 daterende ‘Sticky Fingers’. Het laatste album waarop Taylor te horen was, was het album ‘Its Only Rock And Roll But I Like It’.

In een verklaring laten de Stones weten dat de fans verrukt zullen zijn om te horen dat Wyman en Taylor als gasten aanwezig zullen zijn en zullen meespelen tijdens de Londense concerten. Het is ruim 20 jaar geleden dat deze twee oud-bandleden samen met Jagger, Watts, Richards en Wood op het podium stonden. De Londense concerten staan gepland op 25 en 29 november. De concerten in de V.S. worden gegeven op 8 december (Brooklyn) en 13/15 december (Newark).

Deel: