Op 22 juni verschijnt het vierde album van de Amerikaanse Flo Rida getiteld Wild Ones. Het album bevat onder andere de hitsingles Good Feeling en Wild Ones (featuring Sia) en de meest recente top 5-single en ex-alarmschijf (Radio 538) Whistle. Voor de zesde keer op rij is een single van Flo Rida in Amerika bekroond met de platina status: Wild Ones (featuring Sia) is meer dan twee miljoen keer digitaal verkocht in Amerika en wereldwijd vier miljoen keer. In Nederland heeft Wild Ones (featuring Sia) onlangs de gouden status bereikt voor de digitale verkoop van meer dan 10.000 singles. De video is op YouTube al meer dan 76 miljoen bekeken. De single Good Feeling is in Amerika tot nu toe de grootste hit van Flo Rida en is sinds release drie keer platina met de wereldwijde digitale verkoop van maar liefst vijf miljoen. Tevens bereikte de single de Top 3 in de Billboard´s ´Hot 100´.

Het 9-tracks tellende CD-album bevat in tegenstelling tot het 8-tracks tellende download-album een extra track met daarop een samenwerking met Red Foo van LMFAO. Bekijk hier het officiële YouTube kanaal van Flo Rida voor meer video’s. Flo Rida zet zijn handtekening onder Wild Ones met zijn melodische gevoeligheid, stop-and-go flow, massive hooks en billion-dollar beats, evenals zijn slimme manieren van het schrijven van nummers. Flo Rida vertelt: “I like to sit down and come up with a melody first, before I even apply the lyrics, because when you’re creating a track, you should become an instrument, not just rap over a beat. For me to connect with a track, it has to be soulful.”

De in Miami woonachtige Flo Rida brak definitief door in 2009 met de hitsingle Right Round (featuring Ke$ha) en schreef geschiedenis met de verkoop van 636.000 digitale verkoop in de week van release – deze single is tot op de dag van vandaag de best verkochte digitale debuutsingle aller tijden. Daarnaast is Right Round de snelst verkochte digitale single ooit, met een miljoen downloads verkocht in slechts twee weken. In Nederland bereikte Right Round de #4 positie in zowel sales- als airplaycharts. Flo Rida scoorde tevens een hit met Low en werkte samen met grote namen als Kanye West, Lil Wayne en Timbaland. Ook heeft Flo Rida een indrukwekkende lijst met awards op zijn naam staan en heeft hij meer dan 56 miljoen singles wereldwijd verkocht.


Deel: