Zaterdag 14 april speelt cabaretier Sjaak Bral een try-out van zijn gloednieuwe jubileumprogramma HIER en NU in de sfeervolle Kleine Zaal van Theater Zuidplein. Al vijftien jaar lang is Sjaak verslingerd aan theater en publiek, een liefde die wederzijds blijkt. Tijd voor een feestje dus: ‘HIER en NU’. Vanavond brengt Sjaak, de man van de hartelijke lach, een vileine avond vol hilariteit, doordrenkt van onverwachte maar trefzekere inzichten. Wees welkom en blijf na afloop lekker hangen bij de gezellige en gratis toegankelijke bierproeferij in het theatercafé gepresenteerd door Brouwerij Affligem.

In 1997 debuteerde Sjaak Bral in het theater met de voorstelling Klappen uit de Haagse School. Al snel staat hij staat bekend om zijn scherpzinnige, eigenwijze trefzekerheid. Naast cabaretier is Sjaak onder andere ook columnist voor het AD, Radio West, Spijkers met Koppen, 3FM en is hij schrijver van het Haags Dictee.

Deel: