De komende maanden staan voor MarieChristien volledig in het teken van de presentatie van haar nieuwe album. Op 6 verschillende locaties door heel Brabant presenteert zij met haar kenmerkende heldere stem haar nieuwste album ‘Voetsporen’. Mooie belichting en sfeervolle projecties in een strak decor zullen de impact van haar woorden versterken. Dit theaterconcert van MarieChristien heeft een positieve uitstraling en is een heerlijke en herkenbare middag of avond uit.

“Voetsporen” is alweer het 8e album van MarieChristien. Nadat ze op haar eerste albums in het Brabants dialect zong, stapte ze in 2007 over naar het Nederlandstalige en hierin presenteert zij nu na Allerliefst (2007, Warm Wit (2008) en MarieCrescendo (2009) haar nieuwste werk: “Voetsporen”. Geproduceerd door John van de Ven (de man achter het grote succes van André Hazes) en Roel Jongenelen (voormalig bassist van VOF De Kunst en inmiddels eigenaar van opnamestudio Apollo-98 te Boxtel.

Dit nieuwe album dankt zijn naam aan haar eerste theatervoorstelling in 2010 opgevoerd in Theater Markant te Uden. Daar werden de eerste nummers van het album gezongen. “Voetsporen” bevat 14 nummers, veelal zelfgeschreven. Prachtige luisternummers die zo bij MarieChristien passen maar ook een aanntal up tempo nummers. Haar teksten over het leven maken het publiek bewust van de glans van gewone, herkenbare dingen. De single “Alle Dagen”stond maar liefst zeven weken lang in de Dag top 5 van Radio NL. De voorstelling is op de volgende locaties te bezoeken:

Vrijdag 23 maart, 20.15u, Zaal Kerkzicht, Nuland
Zaterdag 24 maart, 20.15u, De Tussenpauz, Bavel
Zondag 1 april, 14.30u, SCC Den Draai, Deurne
Vrijdag 20 april, 20.15u, Parkstaete Zalencentrum, Velp
Zaterdag 21 april, 20.15u, SCC Het Klooster, Waalre
Zondag 22 april, 14.30u, Theater De Schuur, Zevenbergen

Deel: