De Amerikaanse tv-persoonlijkheid Steve-O, vooral bekend van Jackass en Wildboyz, komt op 26 oktober voor een optreden naar Melkweg Amsterdam. Kaarten gaan maandag 22 augustus om 10:00 uur in de voorverkoop. Eigenlijk begon de carrière van Steve-O al op de clownsopleiding. Daar leerde hij het publiek vermaken met gekke trucs. Die vaardigheden kwamen goed van pas tijdens Jackass, de grote doorbraak van Steve-O.

Samen met collega’s als Johnny Knoxville, Bam Margera, Ryan Dunn en Chris Pontius haalde hij de meest krankzinnige, pijnlijke, melige en gênante stunts uit. De serie werd een enorme hit op MTV en ook de films waren kaskrakers. Daarnaast werd hij bekend door andere stuntshows als Wildboyz en Steve-O Don’t Try This At Home. Steve-O is de meest gestoorde en humoristische van het hele stelletje Jackass-mafkezen. Om dat nogmaals te bewijzen komt hij op 26 oktober naar de Melkweg voor een spectaculaire stand-up comedyshow.

Steve-O tourde de afgelopen jaren veelvuldig als stand-up comedian door de USA en bijvoorbeeld Australië. Het publiek gaat steevast plat voor zijn krankzinnige verhalen. Bovendien kan Steve-O het vaak niet laten om op het podium een paar ouderwets heftige stunts uit te halen. Nu is er dus de kans om deze levende legende live aan het werk te zien in Amsterdam.

Deel: