Slecht nieuws voor de fans van Duran Duran. De band van Simon Le Bon heeft de complete Europese toer afgezegd vanwege de aanhoudende stemproblemen van de zanger. Artsen van de zanger denken dat zijn stembanden zwaar beschadigd zijn tijdens een concert in Cannes in mei. Omdat het niet duidelijk is wanneer hij weer kan zingen, is uit voorzorg de hele toer afgeblazen. De band zegt het vervelend te vinden om zijn optredens steeds op het laatste moment af te zeggen.

Ook het Nederlandse concert in het Kyocera Stadion in Den Haag, dat eerder al werd verplaatst gaat niet door. Duran Duran was bezig met hun ‘All You Need is Now’ toernee. Volgens Simon Le Bon was het een moeilijke beslissing om de toer af te blazen. “Niemand kan mij zeggen hoe lang het nog gaat duren. Ik voel me beter, maar het risico is te groot”, aldus Le Bon.

Deel: