Directeur Ruud Wijkniet van organisatiebureau Clockwork trekt zichzelf definitief terug van The Hague Jazz. Naar aanleiding van de financiële problemen rond het festival zegt hij geen interesse meer te hebben in het organiseren van een zevende editie. Personeel van The Hague Jazz staan te kijken van de mededeling die Wijkniet deze morgen in het Algemeen Dagblad gaf, aangezien zij nog van niets wisten. Van een definitief einde van The Hague Jazz is volgens onze bron dan ook nog geen sprake.

Natuurlijk wist een ieder van de problemen waar de organisatie mee kampte, maar een breuk tussen Wijkniet en het festival was volgens bronnen binnen de organisatie niet verwacht. Mark van der Knallen van ADO Den Haag, die het festival mee organiseerde laat weten teleurgesteld te zijn, maar wil het jazzfestival wel een kans geven volgend jaar, maar dan zonder Ruud Wijkniet.

Deel: