Na maanden van voorbereiden gaat het zaterdag 9 en zondag 10 juli dan gebeuren: het outdoor benefietfestival “Rocking To India” zal haar derde editie beleven, wederom bij de manege Sonniushof te Son en Breugel. De laatste voorbereidingen worden getroffen, en de verwachtingen staan hooggespannen.

Tekenend is dat deze editie van het festival voor het eerst twee dagen zal beslaan. De zaterdag van het festival zal worden ingevuld door het Eindhovense Zodiak Commune, die met onder andere D=p+cer, Bor, Saint en Rick Angel de techno- en acid programmering voor hun rekening neemt. De zondag kent volgens vast recept live muziek met dit jaar tien bands verspreid over twee podia. Hier zullen onder andere Denvis and the Real Deal, The Dirty Denims, Mr. Love and the Stallions en anderen hun opwachting maken, met als knallende afsluiter de uit Amerika afkomstige The .357 String Band. Behalve voor muziek zal er ook een aandacht zijn aan voor graffiti, breakdance en theatrale performances van het Ongemotiveerd Kunstenaars Collectief.

Rocking To India is een benefietfestival voor stichting Kindia. De opbrengsten van de eerste editie waren onder andere gegaan naar een watervoorziening voor een project voor kinderen met polio. Nog steeds staat India centraal bij Rocking To India! Het festival kent dit jaar twee festivaldagen op zaterdag 9 en zondag 10 juli, waarvan de zaterdag gratis toegankelijk is.

{slide=Zaterdag 9 juli:} Bor
D=p+cer
Ivo
Lamot
Minilab
Saint
Twansformer
Live: Bad Karma
Live: Biam
Live: RAF
Live: Rick Angel
Live: Stu Bro’s {/slide} {slide=Zondag 10 juli:} The .357 String Band (USA)
The 101’s
Denvis and the Real Deal
The Dirty Denims
Gino’s Eyeball (B)
Birth Of Joy
Mr. Love and the Stallions
The Jacks
Harvest Moon
Time Will Tell {/slide}

Deel: