[PIAS] Comedy gaat per 1 juli 2011 de distributie verzorgen van de Hans Teeuwen catalogus (CD en DVD), en zal de nieuwe show SPIKSPLINTER uitbrengen. Deze week is er een handtekening gezet onder een contract. In België verzorgt [PIAS] Comedy al enige jaren de distributie van de gehele Teeuwen catalogus. De jazz-albums van Hans zijn evenals zijn Engelstalige comedyshow ´Live in London´ ook al via [PIAS] in Benelux uitgebracht.

Op dit moment tourt Hans Teeuwen door het land met de in recordtijd uitverkochte theatertour Spiksplinter. Die tour sluit hij in september af met acht uitverkochte optredens in de Heineken Music Hall. Naast Hans Teeuwen ziet het releaseschema van [PIAS] Comedy er goed uit voor dit najaar. Er staan onder meer nieuwe releases van Jeff Dunham, Pablo Francisco, Alex Agnew, Leon van der Zanden, Katinka Polderman, Jeffrey Spalburg, Claudia de Breij en het Monica Da Silva Trio op stapel.

Foto Hans Teeuwen (c) Stephen Hotsma/Maxazine.nl

Deel: