Regelmatig krijgen wij cd’s toegestuurd waarvan we hier op Maxazine wat over roepen. Goede cd’s en helaas ook mindere. Nu valt de cd waar ik nu wat over ga vertellen buiten deze twee categorieën. Rotzooi heb ik als recensent nog niet echt in mijn cd speler gehad, tot ik deze cd probeerde af te luisteren.

Na drie nummers had ik al zo’n koppijn dat ik hem uit mijn cd speler heb gehaald en de kamer door gegooid heb. Wat een bagger! “Flush” is het tweede album van de New Yorkse band, nou, als de eerste net zo’n rommel is als deze, dan vraag ik me af waarom Cargo Records het in zijn hoofd heeft gehaald om deze cd op de markt te brengen. Met alle respect, de band noemt hun muziek spontaan, ze doen hun best, maar het eindresultaat is een enorme berg herrie, hier kan volgens mij echt niemand van genieten. Er is totaal geen enkele vorm van invloeden te bespeuren. Tja, eigenlijk zijn alle woorden overbodig, rommel, troep, bagger, het komt eigenlijk op hetzelfde neer. Verder heb ik al genoeg (lees teveel) gezegd over deze cd. Conclusie: Niet kopen die cd, de titel “Flush”, vertaald “spoel”, nou………inderdaad, spoel deze cd maar door de plee. (2/10)

{slide=Tracklisting}

Tracklist:
1. Longer Than A Heartbeat
2. Big Darkness Soon Come
3. The Garden
4. Grinning Hyena
5. The Great Faith Hunt
6. Feast Of Fools
7. The Last Emperor
8. Barstow 66
9. The Devil Is Tiny
10. The Sun Has Teeth
11. Moonshine
12. The Duke
13. Belly Of The Night
14. Carwreck’d & The Grenade Parade

Deel: