Na tien jaar is er eindelijk weer eens wat nieuws van [[Sade]]. Het management van de zwoel-klinkende zangeres heeft bekend gemaakt dat begin volgend jaar eindelijk weer een nieuwe CD zal worden gereleased. Op 8 februari zal het nieuwe album van Sade, ‘Soldier Of Love’, wereldwijd uitkomen. ‘Soldier Of Love’ is de opvolger van het album ‘Lovers Rock’ wat al weer dateert uit 2000. Dit laatste album behaalde in vele landen wereldwijd de platina status. Bekend om haar eigen tijdloze geluid, heeft Sade al 25 jaar internationaal succes; het debuutalbum ‘Diamond Life’ stamt al uit 1984, en stond in Nederland 11 weken op de eerste plaats van de albumlijsten en is inmiddels met multi-platina bekroond. In totaal werden van de vijf studio albums die Sade uitbracht meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht. Sade werd driemaal beloond met een [[Grammy Award]]. ‘Soldier Of Love’ is opgenomen in Engeland en geproduceerd door Sade in samenwerking met Mike Pela.

Deel: