Volgens Entertainment Business, is de organisatie van dit jaarlijks festival bezig om de artiesten voor volgend jaar op een rij te krijgen. De geruchten gaan dat er al met grote acts onderhandeld word. [[Rammstein]], [[Muse]] en [[Pearl Jam]] worden genoemd als headliners. Van vrijdag 28 t/m zondag 30 mei 2010 wordt [[Pinkpop]] weer gehouden op het evenemententerrein Megaland in Landgraaf. Behalve grote acts heeft men ook nieuwere bands op het oog. [[Florence & The Machine]], de band die het op Lowlands fantastisch deed, word als voorbeeld genoemd. Of en welke Nederlandse bands er zullen optreden, daar word nog niets over gezegd. In december zal zoals gebruikelijk het publiek gevraagd worden welke artiesten hun voorkeur genieten via de de vernieuwde Pinkpop-site. De afgelopen jaren gaf Buro Pinkpop in december een grote naam prijs, tijdens een persconferentie die meestal in februari of maart gehouden word, zal men het hele programma bekendmaken. Officieel is er nog niks losgelaten, maar zodra er meer bekend is, lezen jullie dat natuurlijk hier op Maxazine.

Deel: