[[Them Crooked Vultures]], met [[Dave Grohl]] ([[Foo Fighters]]), [[Joshua Homme]] ([[Queens Of The Stone Age]]) en [[John Paul Jones]] ([[Led Zeppelin]]) in de gelederen, hebben bevestigd dat hun album op 16 november wereldwijd (op de US en Canada na) zal uitkomen. Op het zelf geproduceerde, 13 nummers tellende album, zullen studio versies staan van materiaal dat ze al bij liveshows in Chicago, New York, UK en Europa ten gehore brachten. In augustus speelde de band al twee maal in Nederland ([[Lowlands]] Festival en [[Melkweg]] Amsterdam). Nieuwe shows zullen rond album release bekend gemaakt worden. Them Crooked Vultures zullen opnieuw de UK en Europa aandoen, maar later ook Australiƫ en Nieuw Zeeland bezoeken.

De complete tracklist van het album is als volgt:

– No One Loves Me & Neither Do I

– Mind Eraser, No Chaser – New Fang

– Dead End Friends

– Elephants

– Scumbag Blues

– Bandoliers

– Reptiles

– Interlude With Ludes

– Warsaw or The First Breath You Take After You Give Up

– Caligulove

– Gunman

– Spinning In Daffodils

Deel: