Het gonst al een paar dagen van de geruchten: [[Marco Borsato]] zit in de problemen. The Entertainment Group, de concertorganisator achter o.a. [[Symfonica in Rosso]], de concerten van [[Guus Meeuwis]], Marco Borsato zelf, [[Trijntje Oosterhuis]], zit diep in de problemen. Naast dat Guus Meeuwis nog een half miljoen euro zou moeten krijgen van The Entertainment Group, willen de [[Rabobank]] en de [[ABN AMRO]] respectievelijk 5 en 6 miljoen euro terug hebben. Vorig jaar waren er nog geruchten dat The Entertainment Group voor 70 miljoen euro zou worden verkocht aan de Sports Entertainment Group van sportmakelaar Kees Vos, maar deze overname ketste op het laatste moment af. Op het moment is het bedrijf in gesprek met Joop van den Ende; als deze overname niet slaagt is het bedrijf, met ook een vestiging in Finland, waarschijnlijk failliet. Marco Borsato verliest met dat faillisement zo’n 6,5 miljoen euro, waarvoor hij onder anderen ook zijn 2,7 miljoen euro kostende villa in Berlicum als onderpand heeft. Borsato’s Entertainment Group kwam recentelijk negatief in het nieuws, omdat dochteronderneming Lab Venture betrokken zou zijn bij een faillisements-fraudeschandaal, waarbij Borsato’s bedrijf kleine bedrijfjes opkocht en expres over de kop liet gaan.

Deel: