[[Moke]] en [[De Wereld Draait Door]] zijn geen onbekenden voor elkaar. Moke verzorgde een tijd lang de muziek tijdens de maandelijkse media-uitzendingen van De Wereld Draait Door en daarom was het logisch dat de band hier hun eerste TV optreden voor het tweede album zou doen. In de uitzending van gisteren vertolkte de Amsterdamse band hun nieuwe single ‘Switch’, afkomstig van het album ‘The Long And Dangerous Sea’, dat vanaf vandaag in de winkels ligt. Maar er was meer dan alleen het optreden. Van Moke’s debuutalbum ‘Shorland’ werden er namelijk al meer dan 30.000 verkocht en daarmee behaalde het de gouden status. [[Matthijs van Nieuwkerk]] had de eer om de vijf heren van Moke in De Wereld Draait Door een gouden plaat te geven. Een mooie start op de dag van de release van hun nieuwe album en tour, die op 16 september begint met de officiele album-presentatie in de [[Melkweg]]. Deze bijzondere show zal de enige zijn waar Moke wordt bijgestaan door een compleet strijkorkest.

Deel: