Trad [[Hans Teeuwen]] de laatste tijd vrijwel alleen maar op in Engeland en bij gelegenheid, eind dit jaar begint de cabarettier met zijn nieuwe tournee langs de Nederlandse theaters. Ditmaal niet met grappen en grollen, maar met zijn jazz-repertoire. Op 5 november begint zijn tournee, die tot mei 2010 duurt, in Heerlen. Hans Teeuwen wordt bijgestaan door gitarist [[Jesse van Ruller]], op altsax Benjamin Herman ([[New Cool Collective]]), op de piano Ruben Hein ([[Pete Philly]] & [[Perquisite]]), op de bas Kasper Kalf ([[Rotterdams Philharmonisch Orkest]]) en op de drums Joost Kroon ([[Kane]]/New Cool Collective). Eind december zal ook zijn nieuwe film op TV komen, ‘Gewoon Hans’, die gaat over de relatie tussen Hans en een jong meisje (gespeeld door Jamie Grant), dat smoorverliefd op Hans is. De film is geregiseerd door [[Diederik Ebbinge]], bekend van de [[Vliegende Panters]]. Gastrollen in de film zijn o.a. voor [[Tony Eik]] en [[Carice van Houten]].

Deel: