Vandaag is de single “Habibi I Love You” uitgekomen; een unieke samenwerking tussen onze eigen Do, Chawki, Red One en Pitbull. Eerder maakte Do deze samenwerking al bekend en de presentatie van deze single zal vanavond plaatsvinden, waarbij de hoogzwangere Do, producer RedOne en Chawki bij aanwezig zullen zijn. Pitbull moet wegens andere verplichtingen helaas afzeggen.

Topproducer RedOne heeft meerdere samenwerkingen op zijn naam staan met onder andere Lady Gaga, Jennifer Lopez, Pitbull, Usher, Enrique Iglesias en nog vele anderen. Voor de productie van de single “Habibi I Love You” hebben RedOne, de Marokkaanse popster Chawki en Pitbull de handen ineen geslagen en het nummer in 3 verschillende talen uitgebracht, namelijk Spaans, Engels en Nederlands. Voor de Nederlandse versie heeft RedOne Do benaderd, die haar grote doorbraak wereldwijd beleefde met de hit “Heaven”.

De Marokkaanse-Zweedse producer RedOne heeft inmiddels een eigen recordlabel genaamd “2101 Records” waar Chawki ook onder valt. Hij is in zijn 22-jarige carrière maar liefst zes keer genomineerd voor een Grammy Award waar hij er ook twee van heeft mogen ontvangen.

Deel: