Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rod Stewart @ Sportpaleis.

Concerttip zaterdag 11 mei: Rod Stewart @ Sportpaleis

Rod Stewart is een van de best verkopende artiesten met meer dan 250 miljoen verkochte albums wereldwijd. Zijn unieke stem, stijl en songwriting hebben ertoe bijgedragen als een van de weinige zangers in alle genres van popmuziek, rock & roll tot new wave en zelfs de Great American Song Book succesvol vertegenwoordigd te zijn in de afgelopen 5 decennia.

Zijn grote hits zijn onder andere ‘Gasoline Alley’, ‘Every Picture Tells a Story’, ‘Mandolin Wind’, ‘You Wear It Well’, ‘The Killing of Georgie’, ‘Tonight’s the Night’, ‘You’re In My Heart (The Final Acclaim)’, ‘Da Ya Think I’m Sexy?’, ‘Young Turks’, ‘Forever Young’, ‘Hot Legs’, ‘Infatuation’, het onuitwisbare ‘Maggie May, ‘Passion’ en nog veel meer.

Deel: