Afgelopen dinsdag zorgde Take That voor pure magie in een uitverkochte The O2 Arena in Londen, waar ze opnieuw bewezen waarom ze de onbetwiste koningen van de Britse popmuziek zijn. Met een explosieve show vol hits, humor en spektakel namen Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald het publiek mee op een onvergetelijke reis door hun decennialange carrière.

Een avond vol nostalgie en meezingers

De avond begon met een knal dankzij de energieke hits ‘Keep Your Head Up’ en ‘Windows’, die meteen de toon zetten voor een avond vol meezingen en dansen. De verschillende outfits die de bandleden droegen tijdens de show waren speciaal ontworpen door de gerenommeerde Britse modeontwerper Neil Barrett. Een duidelijk gegeven waarmee de drie duidelijk aangaven zich er niet gemakkelijk af te willen maken. De setlist was een perfecte mix van oude favorieten zoals ‘Giants’, ‘Everything Changes’ en ‘A Million Love Songs’, en nieuwere nummers van hun meest recente album ‘This Life’. Het publiek zong luidkeels mee met alle hits, waaronder de meezingers ‘I Found Heaven’, ‘Patience’ en ‘The Flood’.

Een spectaculair podium en adembenemende solo-optredens

Het podium was een waar spektakel op zichzelf en speelde een centrale rol in de show. De trap in het midden zorgde voor adembenemende momenten, vooral toen de bandleden erop afdaalden om akoestische versies van hun hits te zingen. De brug die naar het podium in het midden van de zaal leidde, zorgde voor intieme interacties tussen de band en hun fans, waardoor er een onvergetelijke connectie ontstond.

Naast de muzikale hoogtepunten was er ook volop ruimte voor humor en zelfspot. De drie heren verrasten het publiek met regelmatige kledingwissels, variërend van outfits in retro pastelkleuren tot aan zilverkleurige space-capes. En natuurlijk waren er de solo-optredens: Gary Barlow ontroerde met zijn ballad ‘Forever Love’, Mark Owen bracht energie met zijn single ‘Clementine’, en Howard Donald verraste de fans met zijn, bij de fans welbekende, maar nooit officieel uitgebrachte track genaamd ‘Speak Without Words’.

Een onvergetelijke climax

De show bereikte een ongekende climax met medleys van hun grootste hits, waaronder ‘Get Ready for It’, ‘The Champion’, ‘Greatest Day’, ‘These Days’, ‘Time and Time Again’, ‘Relight My Fire’, ‘One More Word’, ‘Hold Up a Light’, ‘Back for Good’, ‘Never Forget’ en ‘Rule the World’. Confettikanonnen vulden de zaal en het publiek ging helemaal los. Deze show maakte deel uit van de ‘This Life On Tour’-tour ter ere van het meest recente album ‘This Life’ en werd gekenmerkt door een spectaculaire licht- en lasershow. Terecht, want Take That is anno 2024 flitsender en spectaculair dan ooit!

 

Deel: