De organisatie van de Zwarte Cross heeft een reeks nieuwe acts aangekondigd voor de line-up van de Zwarte Cross 2024. Naast de grote finale van de motorcross kan het publiek in Lichtenvoorde zich gaan verheugen op een mooi muzikaal programma.

Samen met de reeks nieuwe namen voor het festival komt de Zwarte Cross tot een totaal van 419 prachtige acts die op de line-up staan. De 420e act is een hele speciale: namelijk de bezoeker zelf. Op het Open Podium is iedereen die het durft uitgenodigd om zelf op de planken te staan. Van dit heuglijke moment moet men zo snel mogelijk gebruikmaken en genieten, want het is ook zo weer voorbij.

Voor nu heeft de Zwarte Cross onder andere de volgende artiesten aangekondigd: SERA, Froukje, Tones and I (AU), Urbanus & De Fanfaar (BE), The Dutch Queen Tribute, Staal met Glazen, Drukwerk, Laid Back Country Picker (US), Dawn Brothers, The 925 (BE), Hilltop Howlers, Crackin’ Candy, Sonic Whip, Felix Kröcher (DE), Rob the Nice, Rude Awakening b2b STLTH, O’Simmie, RHouse, 5th Wheel, Macka B & the Roots Ragga Band (UK), Skarra Mucci (FR), Ziggi Recado (AW), Black Omolo (KE), Handkar Trio, Da Fuchaman and his Fire Blaze Band (UK), TYPISCH, The Downbeat Detonators, SterAllures, Dudu Capoeïra, Schuurfeest XL, DJ Benno, DJ Peter Smit, Mara Wells, Joël Domingos, Jaap & Pim, IMANI, Dani Deaux, Siggy & D1ns, Djeck & The Mandem, Coco en Donny Ronny.

Voor het festival in Lichtenvoorde werden eerder al artiesten als Joost, Hans Klok en De Jeugd Van Tegenwoordig aangekondigd. Daarnaast zullen er in de aanloop naar het de Zwarte Cross nog meer artiesten bekend worden gemaakt.

 

Deel: