Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Sophie Ellis-Bextor @ De Roma.

Concerttip maandag 4 maart: Sophie Ellis-Bextor @ De Roma

Sophie Ellis-Bextor werd als zangeres bekend door Spillers hitsingle ‘Groovejet (If This Ain’t Love)’ en haar wereldhit ‘Murder On the Dancefloor’. Van haar debuutalbum ‘Read My Lips’ (2001) werden ruim 2 miljoen exemplaren verkocht. In 2014 besloot ze haar vijfde studioalbum ‘Wanderlust’ via haar eigen EBGB’s label uit te brengen, geproducet door de Britse singer-songwriter Ed Harcourt. Het album stond drie weken in de UK Top 10 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren.

Deel: