Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Zara Larsson @ Ancienne Belgique.

Concerttip zondag 25 februari: Zara Larsson @ Ancienne Belgique

Na miljarden streams, het verdienen van talloze multiplatina awards en het opbouwen van een gepassioneerde wereldwijde fanbase, is het eigenlijk onmogelijk dat je Zara Larsson nog nooit hebt gehoord. De in Zweden geboren popster van de 21e eeuw blijft slimme en pakkende hits leveren, versterkt door haar scherpe humor, intelligentie en ongelooflijke gevoel voor een pakkend refrein.

Deel: