Afgelopen zondag 28 januari stond Davina Michelle met haar show van de ‘Heartbeat Clubtour’ in de Oosterpoort. Het concert was volledig uitverkocht. Het moment dat je de zaal binnenkwam kon je al verwachten dat je een veel belovend optreden ging beleven. Met een zeer grote opstelling voor Davina’s band (bestaande uit bas, gitaar, drum en piano) kon dit ook niet anders.

De zangeres, bekend van nummers zoals ‘Skyward’, ‘Better Now’ & ‘Beat Me’, zorgt elke keer opnieuw voor een indrukwekkende show, zo ook nu. Van hyper nummers met veel tempo en dans, tot intieme ballads die er voor zorgen dat de hele zaal voor een moment stil is, Davina is voor alle stijlen de perfecte artiest. Ze wist het publiek de hele avond te laten genieten en heeft hun zeker een onvergetelijke avond bezorgd.

De avond begon met het voorprogramma van Numidia. Zij zong meerdere liedjes en zorgde gelijk voor een goede sfeer in het publiek. Mensen zongen de liedjes al luid mee en dit beloofde alleen nog maar meer voor een fanatisch optreden. Na Numida volgde dan eindelijk het concert van Davina. Ze begon met het nummer ‘Heartbeat’, waar de naam van de tour ook vandaan is gekomen.

Davina Michelle toonde op indrukwekkende wijze haar veelzijdigheid in haar vocale talent tijdens het concert. Tijdens de levendige, drukke nummers spatte de energie van het podium. Haar vermogen om moeiteloos over te schakelen naar intieme, rustige momenten zorgde voor een betoverende sfeer. Haar zangkunsten, van krachtig tot rustig, lieten zien hoe goed ze is in verschillende stijlen. Het feit dat ze het publiek telkens weer kon meeslepen, of het nu een levendig of rustig moment was, toonde aan dat Davina niet zomaar goed, maar echt buitengewoon is als artiest.

Wat het concert echt speciaal maakte, was het feit dat het publiek zo divers was in leeftijd. Gezinnen, vrienden en solo-bezoekers kwamen tijdens dit concert samen, allemaal door de liefde die ze hebben voor de muziek van Davina Michelle. Plezier was de hele avond duidelijk te merken. Door het gehele publiek werd de hele avond meegezongen en geklapt.

Het visuele aspect van het concert was ook indrukwekkend. Het gebruik van lichten en het podiumontwerp zorgden ervoor dat de nummers nog beter werden overgebracht. De band, die met hun instrumenten verspreid stonden over het podium, kregen ieder ook een speciaal moment tijdens de show. Davina maakte veel contact met hen tijdens de show, waardoor je de speciale band voor muziek duidelijk ziet tussen de zangeres en haar band.

De avond met Davina Michelle in de Oosterpoort was zonder twijfel onvergetelijk. Door indrukwekkende vocale prestaties die de harten van het publiek raakten, en een ijzersterke band die zorgde voor overweldigende energie, zat het optreden vol met muzikale hoogtepunten.

Deel: