Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: AJ Plug @ TivoliVredenburg.

Concerttip vrijdag 12 januari: AJ Plug @ TivoliVredenburg

Alexandra Jolanda Plug, kortweg AJ Plug is sinds oktober 2023 de Nederlandse Theaters ingedoken met haar Killer King Tour. De award winnende blues rock zangeres heeft een mooi verhaal. Na haar debuut CD ‘Let Go Or Be Dragged’ in 2014 ging het razendsnel met het blues rock talent. ‘Chew Chew Chew’ en het in Grolloo opgenomen akoestische ‘The Grolloo Takes’ waren de opvolgers die wereldwijd veel lof oogsten. Eind 2021 bracht ze het met een award bekroonde album ‘Killer King’ uit. Tijdens de show van vanavond word er afgewisseld met werk van haar vorige albums.

Deel: