Het is weer die tijd van de week: de New Music Friday Maxazine Playlist is gelanceerd! In deze weekeditie van de playlist vind je een gevarieerde selectie van nieuwe muziek uit alle genres, van pop tot rock, van hiphop tot elektronische muziek.

Nieuwe releases van je favoriete artiesten

De playlist opent met een nieuwe single van Anti da Menace. Deze track is een donkere en intense hip hop track over de hedendaagse mediawereld. Ook Patrick Bruel  is terug met nieuwe muziek, dit keer in de vorm van de single ‘J’l’ai pas fait’. Deze vrolijke popsong is een ode aan de liefde.

Ontdekkingstocht naar nieuw talent

Verder vind je in de playlist nieuwe muziek van onder meer Tamera Slimane en Poolhouse. Warhaus brengt met “Popcorn” Samen met Sylvie Kreusch een nieuwe track uit.

Een ode aan de diversiteit

De New Music Friday Maxazine Playlist is een ode aan de diversiteit van de muziekwereld. De playlist biedt een breed scala aan nieuwe muziek, van bekende artiesten tot nieuwe ontdekkingen. Of je nu houdt van pop, rock, hiphop, of elektronische muziek, in de playlist vind je iets voor jou.

Luister nu

De New Music Friday Maxazine Playlist is te vinden op Spotify. Je kunt de playlist volgen om elke week automatisch op de hoogte te blijven van de nieuwste releases. Je kunt de playlist ook direct afspelen door op de link te klikken die hieronder staat.

Volg Maxazine op Spotify

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste muziekreleases, kun je Maxazine volgen op Spotify. Maxazine heeft een aantal verschillende playlists, waaronder de New Music Friday Maxazine Playlist en straks aan het einde van het jaar natuurlijk weer onze jaarlijsten!

Deel: