Don Toliver, bekend van hits als ‘Afterparty’ en ‘Lemonade’, bracht eerder dit jaar zijn nieuwste album ‘Love Sick’ uit waar naast solo tracks ook verrassende features te horen zijn van o.a. James Blake, Future, Justin Bieber en Kali Uchis. Geheel in het teken van dit album start ook zijn gelijknamige tour.

Don Toliver, afkomstig uit Houston, Texas werd bekend door zijn unieke mix van rap, R&B en melodieuze zang. Met zijn eerste single ‘No Idea’ scoorde hij meteen een viral hit met miljoenen stream over verschillende platforms. Het duurde niet lang totdat deze track de aandacht greep van Travis Scott en al snel werd kwam daar het nummer ‘Can’t Say’ op Astroworld uit, gevolgd met een singing op het Cactus Jack Records label. In 2019 kwam debuutmixtape ‘Donny Womack’, en in 2020 was daar eindelijk het studioalbum ‘Heaven or Hell’. Het album dat bomvol melodieuze hooks, catchy beats en introspectieve teksten zit en waarop de mega hit – die thuishoort in elke warm-up hype dj set – ‘Afterparty’ te horen is. Dit is overigens niet de enige hit uit Don’s repertoire want ook ‘Lemonade’, onder de vlag van Internet Money, tikt de miljard streams aan op Spotify. Dat het na dit succes nog lang niet klaar is met Don Toliver bevestigt hij met het album ‘Love Sick’ waar naast solo tracks ook verassende features te horen zijn van James Blake, Future, Justin Bieber, Kali Uchis, Lil Durk, Brent Faiyaz en Toro Y Moi. Geheel in het teken van dit album start ook zijn gelijknamige tour. De laatste keer dat we hem in Nederland mochten ontvangen was alweer in 2022 op WOO HAH! x Rolling Loud. Dus er rest ons nog maar een ding te zeggen: pull up, want Don Toliver hopped out in Tilburg op zaterdag 21 oktober.

Deel: