De iconische zanger en songwriter Holly Johnson (Frankie Goes to Hollywood) brengt zijn headline tour dit najaar naar Nederland om de 40e verjaardag van ‘Relax’ te vieren. De concerten van Holly Johnson in Nederland maken deel uit van een reeks headline shows die in het Verenigd Koninkrijk en Europa zullen plaatsvinden, waaronder in Liverpool Philharmonic Hall en het legendarische London Palladium.

De solocarrière van Holly Johnson is enorm succesvol geweest, met de release van zijn album ‘Blast’ dat op #1 belandde in het Verenigd Koninkrijk. De plaat leverde hits op zoals ‘Love Train’, ‘Americanos’, ‘Heaven’s Here’ en ‘Atomic City’. ‘Blast’ wordt komende herfst uitgebracht op een speciaal gekleurde vinyl.

Verwacht klassiekers als ‘Relax’, ‘Two Tribes’, ‘The Power of Love’, ‘Welcome to the Pleasuredome’ en nummers uit Holly Johnsons’ solo repertoire. Op woensdag 27 september staat Holly Johnson in de Melkweg in Amsterdam en twee dagen later, op vrijdag 29 september staat de zanger in Het Paard in Den Haag.

Deel: