De iconische zanger en songwriter Holly Johnson (Frankie Goes to Hollywood) brengt zijn headline tour dit najaar naar België om de 40e verjaardag van ‘Relax’ te vieren. Het concert van Holly Johnson in België maakt deel uit van een reeks headline shows die in het Verenigd Koninkrijk en Europa zullen plaatsvinden, waaronder in Liverpool Philharmonic Hall en het legendarische London Palladium. De tournee volgt op Frankie Goes to Hollywood’s eenmalige speciale reformatie om het 67e Eurovisie Songfestival in Liverpool te openen.

De solocarrière van Holly Johnson is enorm succesvol geweest, met de release van zijn album ‘Blast’ dat op #1 belandde in het Verenigd Koninkrijk. De plaat leverde hits op zoals ‘Love Train’, ‘Americanos’, ‘Heaven’s Here’ en ‘Atomic City’. ‘Blast’ wordt komende herfst uitgebracht op een speciaal gekleurde vinyl.

Verwacht klassiekers als ‘Relax’, ‘Two Tribes’, ‘The Power of Love’, ‘Welcome to the Pleasuredome’ en nummers uit Holly Johnsons’ solo repertoire. Op zondag 1 oktober staat hij in de Ancienne Belgique in Brussel.

Deel: