Nadat Manu Chao eerder bekend maakte om in mei 2 concerten te spelen in België (donderdag 11 mei in ‘Java’ te Anderlecht en maandag 15 mei in de Manège Fonck te Luik) én die 2 concerten heel vlug uitverkocht waren, wordt er nu een 3de concert aan toegevoegd:

Donderdag 18 mei om 19.00 – concerttent bij ‘Pont des Trous’ – centrum Doornik

Net als het geval zal zijn in Anderlecht en Luik, komt Manu Chao met zijn ‘Acoustic Trio’ naar Doornik, net over de taalgrens, op amper een kwartiertje van Kortrijk. Hij wordt vergezeld door de Argentijnse gitarist Lucky Salvadori en de Spaanse percussionist Miguel Rumbao. In het voorprogramma spelen trouwens nog een aantal interessante ‘mestizo’ artiesten: de Catalaanse rumbero Willy Fuego (bekend als frontman van Rumbaristas) en het duo Joan Garriga & Madjid Fahem (bekend van La Troba Kung-Fu en Radio Bemba).

Deel: