Tim Knol, één van de twintig nieuw aangekondigde acts van Mañana Mañana, staat tijdens de editie van 2023 niet alleen als muzikant op het festival. De singer-songwriter trekt dit jaar een stevig paar wandelschoenen aan en neemt festivalbezoekers mee op een persoonlijke en muzikale wandeltocht. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni kan een selecte groep tickethouders zich aansluiten bij hem en De Wandelclub voor een mooie voettocht rondom het festivalterrein van landgoed Oolde in Laren (Gld.).

Tim Knol, singer-songwriter en Nederlands coolste wandelaar ooit, beweegt zich tijdens de komende editie van Mañana Mañana in verschillende gedaantes over het festivalterrein in Laren. Festivalbezoekers kunnen op vrijdag en zaterdag van het festival genieten van zijn muziek, maar ook samen met hem stevig de pas erin houden tijdens een wandeling door de omgeving van landgoed Oolde. Tijdens corona, toen iedereen maar ommetjes maakte om even buiten te komen, richtte Tim samen met platenmaatschappij Excelsior Recordings zijn Wandelclub op: samen wandelen en onderweg luisteren naar muziek. Een perfecte combi!

Tim Knol en De Wandelclub nemen op Mañana Mañana bezoekers mee voor een mooie wandeling, waarbij onderweg akoestische sessies te horen zijn. De tocht wordt daarna muzikaal afgesloten op het festivalterrein. Binnenkort kunnen liefhebbers zich via de website van Mañana Mañana opgeven voor deze wandeltocht. Hiervoor moeten de deelnemers wel in het bezit zijn van een ticket voor het festival.

Meer dan 100 aangekondigde acts voor Mañana Mañana 2023
Met de reeks nieuwe namen gaat Mañana Mañana door de magische grens van 100 acts heen. Vier dagen lang zijn er, verspreid over 8 podia, veel verschillende genres te zien en te horen. Eén van de namen die dit jaar weer terugkeert op Mañana Mañana is chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, van schil tot pit, in de natuur geplukt of bij de boer gekocht! Daar komt ze op Mañana Mañana weer over vertellen. Dit keer voegt de chef wat extra jus in de vorm van livemuziek toe aan haar gerechten. De band What The Hek is onderdeel van de dagelijkse show.

Ricky Olombelo is wereldberoemd op Madagaskar en verkoopt daar aan de lopende band stadions uit. In Europa is deze muzikant vooral bekend bij liefhebbers van Afrikaanse muziek. Hij komt met twee bekende en ervaren artiesten naar Mañana Mañana. Bassist Teun Creemers en zijn vader, slagwerkfenomeen René Creemers. De organisatie van Mañana Mañana is maar wat trots dat zo’n groep muzikanten van wereldformaat bij elkaar op het podium gaat staan.

Naast de bovenstaande artiesten worden ook de volgende namen aangekondigd: RHEIN, Roots Rising, Dansen op Kutmuziek, Them Caged Dogs, The 925 (BE), Lena Hessels, Convoi Exceptional, Oh Whale, Vera Bon, Jaber Fayad (SY/NL), ZOOK, Wasted Youth Club, Filosoferen met Ome Frank, Proces-Verbaal, Poëzie Centrale, Lakmoes, De Nedersaksen.

Deze namen zijn al eerder aangekondigd:
Hallo Venray, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Bob Uit Zuid, Claw Boys Claw, Jungle By Night, Ada Oda (BE), FFOOSS, R.A.T., Erik Neimeijer, Björn van der Doelen, Money & The Man, SHAMZON, Lo Poloko, Chica Chica, Miller & The Tone Machine, Aerobic Funk, Xillan, Wildman, Fusus, UGI, Silke Veld, Jodelworkshop, de Best wel Bizar – rariteitenshow, KUENTA, SNACKBAR The Ambassador, Mariachi Los Tarascos (MX) en Boucherie Bacul (BE), Chung Kings, Elephant, KOFFIE, Wodan Boys, Iron Jinn, Def Americans, Luc Mats, Teddy’s Hit, Illuminine (BE), BRUUT!, Black Djangos, FONCEDALLE, Joost Dijkema & Friday The 13th Band, Vince van Leth, Gerard Olthaar, Jahroen Lightning, Boogie Beasts (BE), SOMEONE, Frino, Fleur, Donna Blue, Dead Elvis & His One Man Grave, The Covids, Zinzi & Evertjan, Die Verdammte Spielerei (BE), Marlon Pichel, Cari Cari (AT), KNARS, Wolker (BE), Bongloard, The Cold Vein, Bumble B. Boy, Magic Tom & Yuri, Dino Kids, The Irrational Library, Heights Meditation, Bastian Benjamin, ITSHE, Nerds With Acid, MARTH, Stellar Wave, Rens, Jaïr & Ome Uncle, Acoustick, KRACHT, NABER, Julia Sabaté, Jaro, Kronische VermoeidHEIT, Blaaskaak & Joey Lou present MAULKORB, MonkeyJam.

Deel: